2017-08-02

POPULÄRA SPA-BAD!

Vi är så glada att våra SPABAD från Mälarspa har blivit så populära. Som bekant har varma och sköna massagebad blivit något som står högt på mångas önskelistor. Här är några tips på vad du bör jämföra innan du bestämmer dig för vilket du tänker slå till på.

  1. Ta reda på hur pass isolerat spabadet är. Det är viktigt med bra isolering, både för att hålla värmekostnaderna nere under kallare delen av året. Men isoleringen spelar även in när det gäller ljudnivån. Våra SPABAD från Mälsarspa är mycket väl isolerade.
  2. Ta reda på vilken stomme spabadet har. Är det en stomme av trä, så förkortas livslängden på spabadet rejält. Våra SPABAD från Mälarspa har en stomme av rostfri aluminium.
  3. Fråga om elektroniken. Många spabad som säljs i Sverige, klarar inte att hålla termostaten vad gäller vattentemperaturen, samtidigt som alla massagemunstycken är i gång. Tänk dig själv hur det blir en kylig vinterkväll… Våra SPABAD från Mälarspa har ett styrsystem som heter Balboa, vilket är ett mycket driftsäkert system som står för för kvalitet.
  4. Se även över garantier, säkerhetssystem, olika displayspråk, leverans, ozonrening, fiberoptik m.m.
    » Läs mer om våra SPABAD

spabad-fredrik

2017-06-01

SOMMARPRISER!

Under hela sommaren erbjuder vi soliga priser på flera utvalda sommarprodukter som tex. Alcros och Demidekks utomhussortiment, Träloja och Falu Rödfärg… Är du dessutom med i vår Kundklubb, så får du ännu mer rabatt!

Varmt välkomna in till Samuelssons Färg & Designhus i sommar, så hjälper vi dig med alla tips du behöver inför målning av huset eller fix med uteplatsen!
» Se våra öppettider

Arkiv

2017-04-07

TACK FÖR IGÅR!

Igår den 6 april fylldes butiken med vårglada kunder som inhandlade Träolja och tapeter till finfina priser. Och mitt i butiken hördes ljudet av ping pong ping pong… Vi hade nämligen bordtennis-mästarna Toni Borg & Göran Alvin som tillsammans med oss på Samuelssons firade den Internationella Table Tennis-dagen. Toni och Göran har tillsammans förärats med hela 48 guld-mästartitlar under sina åt inom tävlandet och båda är för övrigt fortfarande aktiva inom veteranmästerskapen. Det var en fröjd att se dem spela mot varandra och lika kul att se när kunderna utmanades. Vi hoppas att kaffet och bullarna smakade bra och vi vill även passa på att säga stort grattis till Toni Borg som fyller 80 år på måndag.

Hipp Hipp Hurra från alla oss på Samuelssons!

bordtennis_butioken_samuelssons

2017-04-06

PINGIS-MÄSTARE I BUTIKEN 6 APRIL 2017

På torsdag den 6 April kl.14-18 firar vi ‘World Tabletennis Day’ här i butiken. Under hela eftermiddagen bjuder vi på fika och du får dessutom chansen att se mästarna Toni Borg och Göran Alvin spela bordtennis mitt bland tapeter, färgburkar och mattor…

Vi firar dessutom lite extra genom att erbjuda finfina priser just idag:
– Utvalda tapeter, upp till 70% rabatt
– Träolja 2.7 liter, 219:- (ord.pris 349:-)
– Servalack 1 liter vit alt. tonad vit, 199:- (ord.pris 269:-)
– Kampanjpriser på utvalda Spabad från Mälarspa

Varmt välkomna!

pingisdagen_6april17

2017-04-04

BONUSCHECKARNA UTSKICKADE!

Under v.14 och v.15 uppmanar vi alla våra klubbmedlemmar att hålla utkik efter den heta Bonuschecken! Som Klubbmedlem på Samuelssons Färg & Designhus erhåller du 10% kassarabatt på alla dina butiksköp. Därtill erbjuds du kampanjpriser speciellt riktade till våra klubbmedlemmar plus den årliga bonusen som baseras på 10% av alla dina butiksköp under året. De allra flesta kommer få Bonuschecken via mail, medan några få kommer få den via sms alt. vanlig post.

Välkomna in och nyttja din Bonus!
Obs! Bonusen för 2016 måste nyttjas senast 31/7 2017

bonuscheck

2017-04-01

SPABADS-KAMPANJ 1 april t.o.m. 30 april 2017

Under hela April månad erbjuder vi finfina kampanj-priser på utvalda modeller av våra SPABAD från Mälarspa. Varmt välkomna in i butiken och se utställningsexemplaren och fråga oss om funktioner, isolering, kretskort, belysning, värmen och massagemunstycken…

TORSDAG 6 APRIL
Torsdagen den 6 april kl.14-18 har vi lite extra event i butiken i samband med World Table Tennisday. Kom och se mästarna Toni Borg och Göran Alvin som spelar pingis mitt bland tapeter, färger och spabad. Du möter även Mälarspa’s egen Robert Vädel som finns på plats hela eftermiddagen, plus att vi bjuder på kaffe och kaka!

Varmt välkomna!

spabads-kampanj-april17_2

2017-02-20

SERVICE PÅ TOPP!

Under förra veckan var all vår butikspersonal på servicekurs för att lära sig hur man på bästa sätt skall bemöta kunder. Vi måste erkänna att väldigt mycket av det vi gick igenom inte var helt nytt för oss… Kan det möjligen vara så att vi redan är riktiga service-rävar 😉

Och några veckor innan dess var Olivia & Jennie i Stockholm i dagarna två för att lära sig allt om utomhusmålning och vilka produkter som passar bäst för olika underlag.

Du är varmt välkommen in till oss i butiken för att testa oss. Och framför allt få inspiration om såväl nya tapeter och vackra färgval. Vi finns här för dig och delar gärna med oss av våra kunskaper :)

2017-02-20

TAPET-KAMPANJ 20 februari t.o.m. 11 mars 2017

Vårens tapetkampanj är i full gång och vi lämnar just nu 25% rabatt på alla tapeter från Boråstapeter samt Engblad & Co. Välkommen in i butiken och låt dig inspireras. Tapeterna tar mellan 1-3 arbetsdagar att få hem till butiken efter att du beställt. Kampanjen gäller vid beställning mellan 20 februari och 11 mars 2017.

Varmt välkomna!

tapet-kampanj-feb17

2017-02-06

GOLV-KAMPANJ 6 februari t.o.m. 25 februari 2017

Just nu har vi 20% rabatt på alla laminat- och trägolv från Arena! Kampanjen gäller vid beställning mellan 3 februari och 25 februari 2017.

Välkommen in till oss!

golv-kampanj-feb17

2016-12-01

GRATTIS ANNA LANDERHOLM
Under november 2016 hade alla som deltog i vår webb-tävlig ‘Vilken STIL är du?’, chans att vinna ett presentkort på 3000:- att handla för i vår butik. Av alla deltagare, så kan vi nu meddela att vinnaren är korad. Stort grattis säger vi till Anna Landerholm. Välkommen in till oss i butiken Anna och shoppa loss med ditt presentkort på 3000kr!

presentkort-anna

2016-02-05

BONUS 2015
Den 5/2-16 skickade vi ut bonuscheckar till våra kundklubbsmedlemmar via e-post. Några medlemmar som inte angett mailadress fick sin bonuscheck via sms eller i brevlådan istället.

Välkomen in till oss och nyttja din bonus!

bonuscheck