Sioo:x är en produkt som är skonsam mot miljön, är vacker och tålig mot både röta och smuts. Sioo:x impregnering passar allt trä, gammalt som nytt. Den har en effektiv och förebyggande verkan mot alger, mögel och lätt röta.

Ytan blir ren, len, vattenavvisande och stickfri. Upp till 15 års hållbarhet på panel, 12 år på altan och 8 år på teak i marin miljö, med enkelt underhåll.

Sioo:x impregnering har ett unikt innehåll med naturmineralerna kisel, kalium och organiska växtdelar. Kisel är naturens eget sätt att bygga upp ett tåligt försvar, och finns i såväl träd som i växter. Ämnet går in i virket och bildar ett tåligt skikt. Det hårda skiktet ger ett bra skydd mot mikroorganismer som annars kan ge både röta, alger och mögel på altanen.

Användningsområden för Sioo:x impregnering är altaner, bryggor, väggpaneler, vindskivor, trädgårdsmöbler, båt-teak och annat trä utomhus. Alla olika träslag kan behandlas med Sioo:x.
Impregnerar du din altan med Sioo:x får träet en ljusgrå färg och behåller det vackra utseendet i många år och du slipper även problemet med stickor.

Här hittar du mer information om produkten Sioo:x.

Så här gör du

Villa Moelven