Förutom fastighetsskötsel erbjuder vi även entreprenad där vi tar hand om olika markarbeten som tex. enskilt avlopp, anläggning av pool, dräneringar, anläggningsarbeten och trädgårdsanläggningar. Vi hjälper dig hela vägen från idé till utfört arbete.

 

ENSKILT AVLOPP

Behöver du hjälp med ditt enskilda avlopp?
Vi har kvalificerad personal med godkänd miljö och avlopps-diplomering. Detta möjliggör att vi på ett effektivt sätt kan göra en utredning och åtgärd för just ditt avlopp. Vi sköter all kontakt med myndigheter, för att det ska bli ett avlopp i samförstånd med gällande regelverk samt att ni får ett avlopp som fungerar i många år framöver. Vi tar hand om både ansökan och markarbeten och hjälper dig hela vägen från idé till färdigt avlopp.

Välj rätt avloppsanläggning
När det ska anläggas en avloppsanläggning är det viktigt att lösningen harmonierar med naturens förutsättningar på plats. Och de försättningar som berörd kommun och myndighet sätter upp.
I samråd med dig tar vi fram den lösning som är bäst för din fastighet utifrån era förutsättningar.

10 års garanti
Alla anläggningar vi levererar har 10 års garanti. Förutsättningen är naturligtvis att avloppsanläggningen sköts löpande enligt de rutiner med tömningar och underhåll som satts upp.

Naturligtvis utför vi andra markarbeten, anläggningsarbeten och trädgårdsanläggningar, tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller funderingar.

För kontakt och mer information:

Erik Schlegel
0704-58 83 10, 0589-857 60
erik@samuelssonsmaleri.se


» Tillbaka till Fastighetsservice