Nymålat-aktuellt-om-oss

Här lägger vi in aktuella projekt och kul händelser från vårt måleri. Kontakta oss gärna om du har frågor, önskar hjälp med målning eller kanske rent av vill jobba med oss!

instagram-samuelssons

På vår nya Instagramprofil kommer vi lägga upp bilder från när vi är ute och målar åt alla våra kunder.
» Följ oss gärna
Välkomna in i vår målarvärld!

samuelssons-bil1
samuelssons-bil2

2018-03-01

NYA SNYGGA BILAR

2018 jubilerar Samuelssons Måleri genom att fylla 40 år! Det firar vi lite extra med att expandera i både Västerås, Eskilstuna och Örebro. Vi har även köpt in nya arbetsbilar som vi pryder med snygga dekaler. Hipp hipp hurra, vi fyller 40 år i år!

2017-12-02

ÅRETS JULFEST, STIPENDIAT OCH JUBILARER…

Den 1 december bjöds alla anställda in till årets Julfest på Samuelssons. Mitt i butiken dukades bord upp och ett fint julbord från Ågården serverades. Drygt 50 glada kollegor firade året som gått med sill, Janssons och köttbullar Fredrik & Isabella delade ut vackra blombuketter till alla som under året fyllt jämt.

Blommor och uppskattning delades även ut till årets medarbetare, som i år blev hela två stycken. Stort grattis säger vi till Patrik Johansson och Ronnie Josefsson.

Mer blommor och jubel…
Tre målare belönades även med blommor som uppskattning för att de genomfört och klarat sina gesällbrev. Dessa tre målare var Emmy Ekholm, Niklas Villén och Mikaela Wiik. Grattis till er! Hon som kom med på bild var Emmy Ekholm.

åretsmedarbetare-gesällx3
stipendium-fredrik-bella-stor

2017-11-29

STIPENDIUM TILL FREDRIK & ISABELLA

Den 29 november 2017 delades ett stipendium ut från Lars Waxins stiftelse, i syfte att främja familjeföretagande. De lyckliga och märkbart berörda mottagarna av stipendiet på summan 25.000kr var ägarna, stora drivkrafterna och tillika syskonen Fredrik Samuelsson och Isabella Andersson på Samuelssons Måleri AB. Alla vi i personalen gratulerar och är stolta över att få vara en del av detta familjeföretag!

gokartkväll-850

2017-09-28

GOKART-KVÄLL MED PERSONALEN

En solig torsdagseftermiddag den 29 oktober åkte vi iväg med hela personalen till Västerås och körde Gokart. Jag kan lova att hornen växte rejält på alla 35 målare, arbetsledare och butiksbiträden när de intog sina bilar och for ut på banan. Tack hela gänget för en trevlig eftermiddag…kväll!

mästarbrevet-fredrik

2017-01-23

STORT GRATTIS SÄGER VI TILL FREDRIK!

Vår chef och företagets VD Fredrik Samuelsson, förärades den 23 januari 2017 med målaryrkets Mästarbrev. Mästarbrevet är utfärdat enligt lag om Mästarbrev för hantverkare och vi alla inom företaget utbringar ett stort grattis!