Välkommen till Samuelssons Färg & Designhus i Arboga

Med stark betoning på idéer och inspiration har vi ambitionen att ta hand om och locka alla våra kunder till nya tankar kring färg, tapeter och golv. Med glädje vill vi utveckla just dina idéer om ditt hus, sommarstuga, din lägenhet och dina möbler.

Vi lyssnar och ger råd för att du ska hitta just din stil med hjälp av vårt väl utvalda sortiment. En del av våra kunder vet precis vad de letar efter, andra har intressanta idéer om förändring där vi gärna är med processen. Genom några enkla steg gör vi tillsammans verklighet av dina idéer. Du berättar om hur du tänkt dig och vi tar fram förslag som vi lovar att du blir nöjd med.

Tillsammans gör vi Arboga med omnejd lite vackrare och lite varmare. Du är varmt välkommen in till vår butik.
» Läs mer om vår Integritetspolicy

Nu har vi infört prisgaranti på utvalda tapeter. Hittar du en likadan tapet till ett lägre pris någon annanstans, får du samma pris av oss. Läs mer HÄR.

Inomhuskulörer

Inspireras bland broschyrer och färgkartor för färg inomhus.

Atmosfär #11

Ett magasin på 72 sidor som ger inspiration, tips och råd om nyheter inom färg, kulörer, tapet, tapetkollektioner, golv, interiör och inredning. Samt hemma-hos-reportage, intervjuer med designers, bloggare och influencers.

Tapeter

Se senaste nytt och våra tapet-favoriter!

Digitalt showroom

Här gör vi det enkelt för dig att själv på skärmen färgsätta såväl husfasader som inomhusmiljöer.