måleri-startbild-40år

Välkommen till Samuelssons Måleri AB

Samuelssons Måleri startade 1978 av Lars Samuelsson och har under åren vuxit från ett fåtal anställda till i dag närmare 50 målare, arbetsledare och lärlingar i både Arboga, Köping, Västerås, Kungsör, Örebro och Eskilstuna samt stor färg- & designbutik i Arboga.

Lars och sonen Fredrik har under många år drivit företaget tillsammans. Idag driver Fredrik företaget som VD och hans syster Isabella Andersson är ansvarig för all administration och ekonomi . Våra kunder är stora fastighetsägare såsom Hemfosa, Byggnadsfirman Lund, Bovista, Aroseken samt ICA, byggfirmor, fastighetsbolag och privatpersoner i hela västra Mälardalen. (ROT-avdrag på arbetskostnaden erbjuds till privatpersoner).

40 ÅRS JUBILEUM
I år, 2018 fyller företaget hela 40 år. Det är något vi verkligen firar!

Samuelssons är ett familjeföretag som värnar om kvalitet. 2010 tog vi ett steg framåt och genomgick certifiering av ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

FÖRETAGET VÄXER
År 2013 utökade vi verksamheten med en filial med måleri i Västerås där idag 16 målare jobbar. 2017 öppnade vi även filialer med måleri i Örebro och Eskilstuna, där vardera 5 målare är aktiva. Vi har även expanderat i både Köping och Kungsör, vilket känns väldigt positivt. Förutom måleritjänster har vi idag även möjlighet att erbjuda färgsättning av vår egen diplomerade färgsättare Maria Samuelsson, som hittar just Er stil med det lilla extra.

KONTAKTA OSS
Ring eller maila oss så lovar vi hjälpa Er att förändra eller förnya hos just Er.

» Måleri i Arboga
» Måleri i Västerås
» Måleri i Örebro
» Måleri i Eskilstuna

 

instagram-samuelssons

Följ Samuelssons Måleri på Instagram!

Nymålat-aktuellt-om-oss

2018-03-26

FÖLJ MÅLERIET PÅ INSTAGRAM

 

instagram-samuelssons

På vår nya Instagramprofil kommer vi lägga upp bilder från när vi är ute och målar åt alla våra kunder.
» Följ oss gärna
Välkomna in i vår målarvärld!

2017-12-02

ÅRETS JULFEST, STIPENDIAT OCH JUBILARER…

Den 1 december bjöds alla anställda in till årets Julfest på Samuelssons. Mitt i butiken dukades bord upp och ett fint julbord från Ågården serverades. Drygt 50 glada kollegor firade året som gått med sill, Janssons och köttbullar Fredrik & Isabella delade ut vackra blombuketter till alla som under året fyllt jämt.

Blommor och uppskattning delades även ut till årets medarbetare, som i år blev hela två stycken. Stort grattis säger vi till Patrik Johansson och Ronnie Josefsson.

Mer blommor och jubel…
Tre målare belönades även med blommor som uppskattning för att de genomfört och klarat sina gesällbrev. Dessa tre målare var Emmy Ekholm, Niklas Villén och Mikaela Wiik. Grattis till er! Hon som kom med på bild var Emmy Ekholm.

åretsmedarbetare-gesällx3
stipendium-fredrik-bella-stor

2017-11-29

STIPENDIUM TILL FREDRIK & ISABELLA

Den 29 november 2017 delades ett stipendium ut från Lars Waxins stiftelse, i syfte att främja familjeföretagande. De lyckliga och märkbart berörda mottagarna av stipendiet på summan 25.000kr var ägarna, stora drivkrafterna och tillika syskonen Fredrik Samuelsson och Isabella Andersson på Samuelssons Måleri AB. Alla vi i personalen gratulerar och är stolta över att få vara en del av detta familjeföretag!

gokartkväll-850

2017-09-28

GOKART-KVÄLL MED PERSONALEN

En solig torsdagseftermiddag den 29 oktober åkte vi iväg med hela personalen till Västerås och körde Gokart. Jag kan lova att hornen växte rejält på alla 35 målare, arbetsledare och butiksbiträden när de intog sina bilar och for ut på banan. Tack hela gänget för en trevlig eftermiddag…kväll!

mästarbrevet-fredrik

2017-01-23

STORT GRATTIS SÄGER VI TILL FREDRIK!

Vår chef och företagets VD Fredrik Samuelsson, förärades den 23 januari 2017 med målaryrkets Mästarbrev. Mästarbrevet är utfärdat enligt lag om Mästarbrev för hantverkare och vi alla inom företaget utbringar ett stort grattis!