Samuelssons Måleri

Tomten kommer tidigt i år!

Tänka sej…. snart är julen här!
Men du kan vara lugn. Fortfarande har vi målare som står beredda att göra fint hemma hos just Er. Är du snabb med din beställning, så lovar vi dessutom att färgen har torkat och tapeterna sitter uppe redan innan jul!
(Först till kvarn)

Förutom att våra proffsiga och charmiga yrkesmålare gör jobbet,
så erhåller du därtill 30% rabatt på all Alcro färg, spackel samt önskade tapeter från Borosan EasyUp 17, som används för uppdraget.
(Privatpersoner kan även nyttja sitt ROT-avdrag = 30% på hela arbetskostnaden)

Erbjudandet gäller privatpersoner och bostadsrättsföreningar och sträcker sig till beställning/bokning senast 31 december 2019. Utförandet omfattar inomhusarbeten och kommer utföras innan 31 mars 2020, om inte förr!

Kontakta oss direkt för kostnadsfri offert!

Arboga, Köping, Kungsör:

RONNIE JOSEFSSON
ronnie@samuelssonsmaleri.se
070-458 83 18

Västerås:

KIM OLSSON
kim@samuelssonsmaleri.se
070-458 83 14

Eskilstuna:

PATRIK JOHANSSON
patrik@samuelssonsmaleri.se
073-043 27 33

Örebro:

SEBASTIAN NILSSON
sebbe@samuelssonsmaleri.se
076-102 66 32

Välkommen till Samuelssons Måleri AB

Samuelssons Måleri startade 1978 av Lars Samuelsson och har under åren vuxit från ett fåtal anställda till i dag närmare 50 målare, arbetsledare och lärlingar i både Arboga, Köping, Västerås, Kungsör, Örebro och Eskilstuna samt stor färg- & designbutik i Arboga.

Lars och sonen Fredrik har under många år drivit företaget tillsammans. Idag driver Fredrik företaget som VD och hans syster Isabella Andersson är ansvarig för all administration och ekonomi . Våra kunder är stora fastighetsägare såsom Hemfosa, Byggnadsfirman Lund, Bovista, Aroseken samt ICA, byggfirmor, fastighetsbolag och privatpersoner i hela västra Mälardalen. (ROT-avdrag på arbetskostnaden erbjuds till privatpersoner).

Samuelssons är ett familjeföretag som värnar om kvalitet. 2010 tog vi ett steg framåt och genomgick certifiering av ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. Läs mer om vår Integritetspolicy.

FÖRETAGET VÄXER
År 2013 utökade vi verksamheten med en filial med måleri i Västerås där idag 16 målare jobbar. 2017 öppnade vi även filialer med måleri i Örebro och Eskilstuna, där vardera 5 målare är aktiva. Vi har även expanderat i både Köping och Kungsör, vilket känns väldigt positivt. Förutom måleritjänster har vi idag även möjlighet att erbjuda färgsättning av vår egen diplomerade färgsättare Maria Samuelsson, som hittar just Er stil med det lilla extra.

KONTAKTA OSS
Kontakta oss för kostnadsfri offert.
Ring eller maila oss så lovar vi hjälpa Er att förändra eller förnya hos just Er.