måleri-startbild

Samuelssons Måleri startade 1978 av Lars Samuelsson och har under åren vuxit från ett fåtal anställda till i dag 40 målare och lärlingar i Arboga.

Lars och sonen Fredrik har drivit detta tillsammans och idag är Fredrik VD för verksamheten. Våra kunder är stora fastighetsägare så som Hemfosa, Byggnadsfirman Lund, Bovista samt byggfirmor och privatpersoner i hela västra Mälardalen.

Som privatperson kan du vända dig till oss med ditt hus eller bostadsrätt, så hjälper vi dig med ROT-avdrag på arbetskostnaden.

Samuelssons är ett familjeföretag som värnar om kvalitet. 2010 tog vi ett steg framåt och genomgick certifiering av ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. Vi har idag även möjlighet att erbjuda färgsättning av en diplomerad färgsättare som hittar din stil med det lilla extra.

Företaget växer
År 2013 utökade vi verksamheten med en filial i Västerås där idag 16 målare jobbar. 2017 öppnade vi även filialer i Örebro och Eskilstuna, där vardera 5 målare är aktiva.

Kontakta oss
Ring eller maila oss så ska vi hjälpa dig att förändra eller förnya hos just dig.

» Arboga
» Västerås
» Örebro
» Eskilstuna

gokartkväll-850

2017-09-28

GOKART-KVÄLL MED PERSONALEN

En solig torsdagseftermiddag den 29 oktober åkte vi iväg med hela personalen till Västerås och körde Gokart. Jag kan lova att hornen växte rejält på alla 35 målare, arbetsledare och butiksbiträden när de intog sina bilar och for ut på banan. Tack hela gänget för en trevlig eftermiddag…kväll!

mästarbrevet-fredrik

STORT GRATTIS SÄGER VI TILL FREDRIK!

Vår chef och företagets VD Fredrik Samuelsson, förärades den 23 januari 2017 med målaryrkets Mästarbrev. Mästarbrevet är utfärdat enligt lag om Mästarbrev för hantverkare och vi alla inom företaget utbringar ett stort grattis!