Att välja golv med stor omsorg ligger i tiden och ditt golv sätter alltid en avgörande stil i rummet. Lika viktigt är att tänka hållbarhet, att välja golv som tål att nötas på, som lever vidare och som blir vackrare med åren. För att visa årets golvtrender tar vi hjälp av Tarketts teman för 2018 som har ett varierande ytor, kulörer och mönster. Välkommen till butiken så pratar vi mer om ditt golv.

Soft Silence

Soft Silence är ett tema som visar traditionellt stilrena golv men med sofistikerad nutida design. Bilderna visar Noble Ek Art Deco, ett klassiskt parkettmönster i modern tappning. Vinylgolvet Extra Tile Diagonal Light Grey, ett grafiskt mönster i mjuka toner inspirerat av origami samt Laminatgolvet Lamin´art Manor Oak Vogue. Samtliga passar i vår stil Stram.

New Folk

New Folk har influenser från olika länder och kulturer. Tänk vackert hantverk, etniskt och färgstarkt. Almeira Natural är ett vinylgolv med mönster som ett lapptäcke och trägolvet Noble Ek Wasa, har en varm kulör och grafiska mönster som skapar en varm ombonad interiör, den tredje bilden visar Trend 260 Honey Comb Tile Blue. Kan sorteras in under vår stil Country Kolonial.

Celebrating Seasons

Temat symboliserar det naturliga, det hållbara och behovet av enkelhet. Golv som ger ett kraftfullt och intensivt uttryck. Heritage Ek Old Brown som skapar en varm och inbjudande känsla. Vintage Ek Lund där kulörerna i inredningen är inspirerade av naturen som golvet också förstärker. Den tredje bilden är Noble Oak Manhattan. Golven ligger samtliga nära stilen ”City Urban Living”.

Oh Happy Days

Lekfullt, ungt och fräscht som utmanar det strikta. Vi kallar stilen Lek. Golvtemat ger en mix av färger och material som genomsyras av fantasti och kreativitet. Bilden till vänster kombinerar vägg och golv på lekfullt sätt – golvet heter Shade Ask Linen White Plank. Sen visas Trend Cabana Green där kontrasterna skapar kreativa mönster och det tredje golvet är en detaljbild på Noble Ek Manhattan.