Vilken färg du skall välja beror på vilket rum du ska måla och vilken karaktär du vill ha på den målade ytan. Här nedan har vi samlat de vanligaste ytorna och sedan länkat till de arbetsråd som vi rekommenderar att använda. Självklart är du också välkommen in till butiken för mer information och praktiska råd.

Måla väggar. Ta hjälp av våra arbetsråd för vad man ska tänka på när man målar väggar. Det finns också specifika arbetsråd för hur du går tillväga när du ska måla över tapeter.

Måla möbler och snickerier. Även här finns tydliga arbetsråd att använda när du göra om och förnya dina möbler och snickerier.

Måla golv. Golv är en försummad yta när det gäller målning. Men att måla golv går både lätt och snabbt och det är ett enkelt sätt att skapa personlig prägel på ett rum. Tips och idéer hittar du I våra arbetsråd.

Måla tak. Tak behöver inte alltid vara vita, man kan måla med olika kulörer eller varför inte måla schabloner i taket? Vill du veta mer hur man målar i tak? Ta hjälp av våra arbetsråd.