Tapetsera fram lite leklust med Krakel, Putte och simmande isbjörnar och låt din leklust ta plats på hemmets väggar. Kollektionen Scandinavian Designers Mini från Boråstapeter har mönster från några av våra mest framstående barnkonstnärer som Elsa Beskow, Stig Lindberg, Brio. Extra bra är att för varje såld tapetrulle går 15 kronor oavkortat till Unicefs arbete för barns rättigheter.

Elsa Beskows illustrationer Putte i Blåbärsskogen, Blomsterfesten och Vide är några av alla som kittlat barns fantasi och lockat till lek under åren. Nu finns tapeter av denna sagoskatt. I kollektionen finns många av Beskows typiska uttryck, där flora och fauna alltid spelar en central roll, illustrerade i milda akvarelltoner.

BRIO har också alltid inspirerat barnens fantasi. De färgglada och hållbara leksakerna får barnen att skratta och vara kreativa. Nu har Boråstapeter skapat mönster för riktigt lekfulla väggar och miljöer. Taxen, nyckelpigan och giraffen finns här liksom tågen, lastbilarna och clownen.

Stig Lindberg var en påhittig tusenkonstnär som har satt stor prägel på de svenska hemmen. Dagligen ser vi hans verk på köksborden, i barnböcker och inte minst på väggarna. I kollektionen finns två mönster för att sprida hans skaparglädje och lekfullhet vidare. Pryd barnens väggar med Krakel Spektakel eller klä dem med mönstret Berså i nya färgtoner.

Boråstapeters egen designer Amanda Nordblad ger de välkända sagovännerna, de färgglada illustrationerna och de klassiska ikonerna sällskap i form av nya fantasifigurer och mönster. Här hittar du ekorrar på upptäcktsfärd, hoande ugglor i hattar och simmande isbjörnar.

Låt leklusten ta plats på väggarna.