CHALK

Boråstapeter

Matta, pudriga kalkytor med mjuka mönster av svepande penseldrag. Tapeterna i kollektionen Chalk har vacker patina och ett levande, rustikt och lite poetiskt uttryck för rum i naturlig harmoni.

Matta tapeter i sobra, jordnära nyanser.
Ytorna liknar en putsad vägg som målats för hand med kalkfärg.

Levande kalkytor med mjuk, matt finish skapar en alldeles speciell känsla i rummet. Rustikt och enkelt, men också sobert och tidlöst. Här hittar du tapeter i en generös, färgskala av finstämda, lite dämpade nyanser som kittvitt, jordnära beige och brunt samt dova toner av rost och rosa.

Sofistikerade gråskalan

En lugn, sofistikerad gråskala passar i alla rum; här finns vackra neutraler från ljus kalksten till grafitgrått eller mörkare gråblått.

Eleganta blåtoner

Skapa en avslappnad atmosfär med sobert mörkblått, isigt ljusblått eller varmare blått med grå undertoner. Här ryms hela den blå färgskalan.

Gyllene ockra

Varma, ombonade rum i gyllene kulörer kommer stort framöver. Vi har hela skalan från ljusa sandtoner till mättade nyanser av ockra.

Jordiga toner av brunt

Naturnära nyanser skapar en lugn bas i moderna miljöer — här i en harmonisk färgskala från ljust sandbeige till mörkare bruna jordtoner.

Romantiskt rosa

Varmrosa toner i rostiga nyanser eller en mörk, sval rosa med drag av lila och grått? Det finns en rosig nyans för varje sinnesstämning!

Rogivande grönt

En mild, grön palett från mustigt jordiga nyanser till stiligt mörkgrönt. Här ryms även dämpade toner av turkos för lugna, trivsamma rum.