2017-11-28

GRATTIS LARS WASSEL TILL VINSTEN AV 5000KR

Mellan den 19 oktober och 19 november 2017 utlyste vi en tävling där våra kunder fick chans att skicka in en före- och efterbild på ett renoveringsprojekt de utfört. Det kunde vara målning av en vägg, en möbel, golv eller kanske tapetsering av ett rum därhemma. Av alla de bidrag vi fick in, så utsåg den eniga juryn Lars Wassel till vinnare. Vinsten i form av ett presentkort på 5000:- kommer Lars kunna nyttja på Samuelssons Färg & Designhus inför nya spännande projekt.

Ovan ser ni hans före- och efterbild. Och visst håller ni väl med oss om att hans rut-målade köksgolv var ett strålande tävlingsbidrag!

Så här löd hans egen beskrivning av projektet:

“Jag la in ett nytt furugolv för sju år sedan och målade det vitt, hade i åtanke att måla det rutigt redan då men det blev inte så. Nu när det dags att måla om golvet skulle äntligen rutorna komma på plats. Jag började med att slipa och tvätta med Nitor målartvätt. Sedan målades hela golvet med vit Entré golvfärg. Sen började det roliga, jag ritade upp rutmönstret med en blyertspenna och sedan var det till att börja tejpa rutor. Det gick åt cirka 170 meter Tesa maskeringstape. Jag använde den rosa tejpen som bland annat är till för att använda på tapeter, den fungerade mycket bra och kanterna blev raka och knivskarpa.
Nu var det äntligen dags att måla rutorna. Kulören NCS S 1002-Y50R fick jag mycket professionell hjälp med att hitta samma som ränderna i tapeten. Tack Jennie! ☺️
/ Lars Wassel”

Stort Grattis säger alla vi på Samuelssons till Lars!