Börja alltid med att välja vilken väggfärg som är bäst att använda för dina väggar och utifrån dina behov. Vi har delat upp våra väggfärger i olika matthet, blanka eller färger som har specialeffekter. Klicka och läs mer om respektive produkt, där kan du också köpa varje produkt. Men rådgör gärna med oss i butiken så hittar vi den bästa lösningen.

STIL

Alcro Stil är både en grundfärg och täckfärg, med väldigt god täckförmåga och enastående kulöråtergivning. Trots sin helmatta finish, så är den både reptålig och avtorkningsbar.

MER OM STIL

SOBER

En täckfärg för målning inomhus på väggar och tak av puts, betong, gipsskivor, träfiberplattor, tapet och väv. Den är lätt att måla med och ytan tål att tvättas försiktigt – torkas av med trasa.

MER OM SOBER

A1

A1 är en matt väggfärg från Alcro. Den håller hög kvalitet och 30 % av ingredienserna som brukar ha fossilt ursprung har nu ersatts med ingredienser tagna direkt från växtriket.

MER OM A1

TÅLIG

En täckfärg för målning inomhus på väggar och tak av puts, betong, trä, tapet och väv. Färgen fäster bra och ger en tålig, smutsavvisande yta som går att tvätta. Passar bra i utrymmen som hall, kök och tvättstuga.

MER OM TÅLIG

GRUNDA

Det här är en grundfärg för målning på väggar och tak av puts, betong, gipsskivor, träfiberplattor, tapet och väv. Den är fyllig och mättar sugande underlag så att täckfärgen får en jämn och fin yta.

MER OM GRUNDA

MAGNET DEKORFÄRG

Magnet Dekorfärg Vägg är en vattenburen grundfärg som gör väggytor m.m. till funktionella anslagstavlor. Färgen ger ett bra fäste för magneter och kan täckmålas med andra Alcro-färger för önskad kulör- och glanseffekt i hem- kontor- och konferensmiljö.

MER OM MAGNET DEKORFÄRG

METALL DEKORFÄRG

Vattenburen akrylatfärg för dekorationsmålning inomhus på mindre vägg- och takytor, pelare, prydnadssaker, möbler.

MER OM METALL DEKOFÄRG

SKOLTAVLA

Alcro skoltavla ger en yta där du kan skriva med krita som enkelt tvättas bort efteråt. Den finns i svart och målas två gånger med pensel. För bästa resultat krävs ett slätt underlag.

MER OM SKOLTAVLA