Vi jobbar med tapeter varje dag och det är bland det roligaste vi vet. Utbudet är stort och det kan verkligen vara svårt att välja. Därför har vi lagt lite tid och roat oss med att välja ut tapetmönster som vi verkligen gillar. Dom där kollektionerna som verkligen har gett oss wow-effekt. Se om du har samma smak som vi.

Boråstapeter

GoldenLinen_Image_Bedroom_Item_4407_007_PR

LINEN

Linen är en kollektion med enfärgade tapeter med linnestruktur som ger rummet ett stilla skimmer och en varm, ombonad känsla. Se alla 36 linnetapeter här.

BT_anno_4501_rosenvinge_01_HR

ANNO

I tapetkollektionen Anno hittar du en skatt av gammaldags tapeter i nytryck. En fantastisk svensk tapettradition och ett kulturhistoriskt arv vi vill förvalta och hålla levande.

FALSTERBO III

38 lantliga tapeter inspirerade av vår svenska sommar. Rutan, randen, blomslingan – älskade klassiker och nya favoriter i vackert limtryck.

Duro

GAMMALSVENSKA QUICKUP

Den Gammalsvenska QuickUp kollektionen innehåller 15 olika mönsterbilder, varav två känns igen från tidigare Gammalsvenska kollektionen på papperstapet. Tapeterna i Gammalsvenska tapetkollektionen är unika av flera skäl. Mönsterbilderna är noggrant återskapade från gamla tapetfragment från olika tidsåldrar och stilar. Tapeter i nyrenässans, rokoko, gustaviansk och allmogestil finns representerade tillsammans med olika jugendstilar.

Midbec

KALK

Tapetkollektionen Kalk består av enfärgade tapeter i nordiska nyanser där matta, melerade ytor ger en kalkfärgsliknande känsla på väggen. Kollektionens livfulla ytor ger rummet en rustik, industriell look.

Sandberg

VILLA DALARÖ

Sandberg Wallpaper möter våren med ljuvligt mönstrade tapeter inspirerade av den vackra skärgårdsnaturen.

FAMILJ II

Familj II är en kollektion tapeter för hela familjen, både drömmaren och den som gillar struktur. Härliga färger, lekfullt och grafiskt, för det moderna skandinaviska hemmet. Alla mönster har namn efter barn med koppling till oss på Sandberg Wallpaper. Della var själv med och valde djur till sitt mönster. Lilla Moa låg och väntade i magen, när hennes sagolika djungel växte fram. Hela kollektionen passar barnens rum, men tänk så fint att låta härligheten spilla över till resten av hemmet.