SPECIAL EDITION FLOWERY

Boråstapeter

En prunkande kollektion med ståtliga solrosor, ljuvlig schersmin och ett helt hav av ängsblommor och trädgårdsblomster. Sex helt nya, blommiga tapeter för dig som inte kan få nog av grönska!

På tapeten Blomsterhav möter du designer Noomi Spanges favoritblomster från barndomens trädgård och ängar. Sångfåglarna på Sissa Sundlings tapet med samma namn samsas med fagra fjärilar bland mullbär och ljus schersmin. Och sist men inte minst: Amanda Nordblads glada, stolta solrosor.

Som en härlig blombukett är dessa nya mönster. Varsamt målade för hand för att sedan tryckas som tapet.

NOOMI SPANGE

Blomsterhav

Noomi Spanges blommiga tapet Blomsterhav är en prunkande blomsterdröm med barndomsfavoriter som försynta kungsängsliljor, slingrande krasse och solmogna smultron. Det handmålade originalet i gouache är här digitaltryckt i hela 28 olika kulörer! Välj mellan tre färgställningar.

BLOMSTERHAV
BLOMSTERHAV
BLOMSTERHAV

SISSA SUNDLING

Sångfåglar

På den blommiga tapeten Sångfåglar samsas skönsjungande fåglar med vackra fjärilar i ett slingrande grenverk av mullbär och doftande schersmin. Scenen är hämtad från en trädgård i Skåne en varm sommardag, och Sissa Sundlings vackra mönster finns nu förevigat som tapet. Välj mellan ljusbeige och dämpad svart botten.

SÅNGFÅGLAR
SÅNGFÅGLAR

AMANDA NORDBLAD

Solrosor

Mitt under pandemin kom idén om solrosorna till designern Amanda Nordblad — en glad blomma som utstrålar värme, hopp och livsglädje. Det handmålade mönstret i gouache trycks nu som storblommig tapet, med surrande humlor och ståtliga solrosor mot ett blågrönt bladverk på vit botten.

SOLROSOR