THE APARTMENT

Boråstapeter

Livfulla, expressiva mönster, djärva färgkombinationer men också eleganta nyanser ton i ton. The Apartment rymmer en eklektisk mix av sköna former och oväntade material. Exklusiva tapeter för unika hem.

Raffinerad glamour och sofistikerad elegans - 42 lyxiga tapeter som vågar lite extra!

Tapetkollektionen The Apartment är en modern, stilren hyllning till de nonchalanta 1970- och 1980-talen, då det italienska designkollektivet Memphisgruppens lekfulla, färgglada design satte tonen. Här finns också ett starkt driv att blicka framåt. Modernt, exklusivt och expressivt, ofta med ett spännande skimmer.

Venice

Tapeten Venice pryds av mjukt välvda bågar och är skapad med inspiration från Venedigs vackra fasader och fönsterluckor. En flirt med Italiens stilsäkra 1970-tal landade i ett modernt, grafiskt mönster med skön rytm. Venice finns i tre färgställningar från dovt mörkblått till pudrig pastell.

THE APARTMENT 3050

VENICE

THE APARTMENT 3051

VENICE

THE APARTMENT 3052

VENICE

Madison

Madison är en grafisk tapet med mycket attityd. Det strikta men lekfulla rutnätet är ritat med inspiration från New Yorks systematiska stadsplan. Madison trycks i tre färgställningar, alla med detaljer i skimrande guld eller silver. En elegant och effektfull tapet i en kaxig, urban stil.

THE APARTMENT 3053

MADISON

THE APARTMENT 3054

MADISON

THE APARTMENT 3055

MADISON

Cosmopolitan

Den grafiska tapeten Cosmopolitans rutor och cirklar för tankarna till Memphisgruppens ikoniska 1980-talsdesign. Elegant och glamouröst, men också lekfullt! De mjuka kontrasterna och spelet mellan matta och skimrande ytor ger Cosmopolitan ett lyxigt, sofistikerat uttryck. Finns i fyra färgställningar.

THE APARTMENT 3056

COSMOPOLITAN

THE APARTMENT 3057

COSMOPOLITAN

THE APARTMENT 3058

COSMOPOLITAN

THE APARTMENT 3059

COSMOPOLITAN

Copacabana

Tapeten Copacabana pryds av yviga palmer och ett diskret rutmönster av bambu mot en enfärgad bakgrund. Expressivt men också lugnt och ordnat för en avslappnad, lyxig semesterkänsla! Finns i fyra färgställningar varav tre med skimrande metallic-tryck.

THE APARTMENT 3060

COPACABANA

THE APARTMENT 3061

COPACABANA

THE APARTMENT 3062

COPACABANA

THE APARTMENT 3063

COPACABANA

Malibu

Malibu är en melerad tapet tryckt på en skimrande metallic-botten. Inspirationen är hämtad från Kaliforniens glittrande hav och filmstjärnornas lyxliv längs Malibus stränder. Exklusivt, pampigt men också stilrent och lätt att kombinera med andra färger och material. Finns i fem kulörer.

THE APARTMENT 3064

MALIBU

THE APARTMENT 3065

MALIBU

THE APARTMENT 3066

MALIBU

THE APARTMENT 3067

MALIBU

Palm Springs

Tapeten Palm Springs är inspirerad av ökenstadens dramatiska berg, vajande palmer och nytänkande arkitektur. Detta är vår tolkning av Palm Springs, med ett mjukt bladverk mot en mönstrad fond med diskret edge. Bladen skimrar lätt i pärlemor och tapeten finns i fem färgställningar.

THE APARTMENT 3069

PALM SPRINGS

THE APARTMENT 3070

PALM SPRINGS

THE APARTMENT 3071

PALM SPRINGS

THE APARTMENT 3072

PALM SPRINGS

Spirito

Tapeten Spirito har ett lekfullt mönster av svepande penseldrag — mer som en rörelse än en platt yta. Stilrent och levande på samma gång. Det virvlande mönstret har också en extra finess; i vissa ljus skimrar det svagt i guld eller silver, beroende på vilken av de fem färgställningarna du valt.

THE APARTMENT 3074

SPIRITO

THE APARTMENT 3075

SPIRITO

THE APARTMENT 3076

SPIRITO

THE APARTMENT 3077

SPIRITO

Casablanca

Den grafiska tapeten Casablanca är en flört med det stilsäkra 1970-talet. Det lekfulla, luftiga mönstret av cirklar och linjer passar dock lika bra i dagens trendmedvetna hem. Kontrasten mellan tapetens skimrande metallic-tryck och helmatta bakgrund skänker rummet extra finess och glamour.

THE APARTMENT 3079

CASABLANCA

THE APARTMENT 3080

CASABLANCA

THE APARTMENT 3081

CASABLANCA

Velveteen

Tapeten Velveteen är en blinkning till 70- och 80-talens djärva modescen och dåtidens populära textil med samma namn. Vår tapettolkning har en taktil, textilliknande struktur och matt botten med diskret silverstänkta ränder som skimrar vackert i ljuset. Velveteen finns i fyra färgställningar.

THE APARTMENT 3082

VELVETEEN

THE APARTMENT 3083

VELVETEEN

THE APARTMENT 3084

VELVETEEN

THE APARTMENT 3085

VELVETEEN

Tribeca

Tribeca är en grafisk tapet med modern storstadskänsla. Inspirationen kommer från New Yorks kreativa stadsdel Tribeca, där stadsplanen är mindre strikt än på Upper Manhattan. De skuggade silhuetterna ger ett tredimensionellt djup och linjerna har ett spännande, metalliskt skimmer.

THE APARTMENT 3086

TRIBECA

THE APARTMENT 3087

TRIBECA

THE APARTMENT 3088

TRIBECA

THE APARTMENT 3089

TRIBECA

Memphis

Memphis är en stormönstrad, digitaltryckt tapet med ett härligt geometriskt mönster inspirerat av den stilsäkra Memphisgruppen. Deras lekfulla, färgglada design satte tonen för 1980-talets inredning. I denna moderna tappning passar stilen lika bra i dag. Välj ljus pastell eller elegant mättade jordtoner.

THE APARTMENT 3091

MEMPHIS

THE APARTMENT 3092

MEMPHIS