Tapetåret fylls av nya kollektioner som i sin tur består av många olika mönster. Det finns alltid en mängd nyheter från tapetvärlden som visar på nya färgställningar, trender och mycket annat. Här listar vi kontinuerligt de nyaste tapetkollektionerna som vi får in i butiken.

Boråstapeter

En samtida tapetkollektion med rötter i svensk design och hantverkstradition. 35 tidlösa tapeter i traditionell stil för harmoniska rum med karaktär.

En skattkista full av färg och mönster: nya motiv men även pärlor från vårt arkiv. En eklektisk mix av tapeter för väggar som får ta plats!

En finstämd kollektion med mjuka, organiska former i en naturlig, dämpad färgskala. Välkomnande tapeter för en lugnare, vackrare vardag.

Fantastiska mönster med härlig hantverkskänsla! En unik, färgsprakande kollektion signerad Linnea Andersson, Petra Börner och Hanna Werning.

En kollektion med sex blommiga tapeter, för dig som inte kan få nog av grönska: glada solrosor, vilda ängsblomster och doftande schersmin.

Favoritmönster från då och nu, handplockade ut Boråstapeters historiska tapetarkiv. En tidlös mönsterskatt, varsamt uppdaterad i en nutida färgskala.

Midbec

Stad och landsbygd, berg och dalgång – motsättningar och sammansmältning. I Lina Schnaufers tapetkollektion Hjärterum gör vi en mönsterresa genom Sverige med landskapsfloran som utgångspunkt.

Kollektionen innehåller många olika kapitel med berättelser om små och stora äventyr för hela familjen.

Stad och landsbygd, berg och dalgång – motsättningar och sammansmältning. I Lina Schnaufers tapetkollektion Hjärterum gör vi en mönsterresa genom Sverige med landskapsfloran som utgångspunkt.

Sandberg Wallpapers

Vår kollektion Jordnära omfamnar begreppet slow living med mönster i mjuk estetik och vilsam framtoning. Här ska man känna närheten till naturen, skönheten i det avskalade och enkla.

“En oas i staden”. Kollektionen Kolonin är en tolkning till livet som pågår mellan hemmet i staden och vistelsen i kolonin. Handmålade blomsterstänglar och storslagna bladverk samspelar i en sprudlande flora där färgskalan speglar modern tid och spänner från det behagligt sobra till det dramatiskt mörka. Kolonin är vår hyllning till den delen av det svenska kulturarvet.

Duro