Fönster, vindskivor, foder, snickerier och detaljer är ofta de mest utsatta delarna på ett hus. Därför är det extra viktigt att du gör målningsarbetet extra noga där och regelbundet ser över och rättar till skador som kan ha uppstått. Här presenterar vi de färger som du kan välja på utifrån ditt behov. Klicka och läs mer om respektive produkt, där kan du också köpa varje produkt. Men rådgör gärna med oss i butiken så hittar vi den bästa lösningen.

Bestå Utsikt

Bestå Utsikt är vår allra bästa fönsterfärg som ger en väderbeständig yta med utmärkt glans- och kulörhållning.

MER OM BESTÅ UTSIKT

DEMIDEKK Infinity Details

DEMIDEKK Infinity Details, med den nya banbrytande och patentsökta INFINITY-teknologin, har snabb torktid och är regnsäker ned till en timme efter målning. Den skyddar fönster och detaljer och håller längst av alla Jotuns fönsterfärger. Med DEMIDEKK Infinity Details överlägsna glans- och kulörhållbarhet och självrengörande effekt håller husets detaljer sig vackra i år efter år.

MER OM DEMI DEKK INFINITY DETAILS

Färg till metaller

Plåtfasad täckfärg

Alcros färg Plåtfasad Täckfärg ger en hård, porfri och mycket smutsavvisande yta. Täckfärgen har hög kvalitet och mycket god vidhäftning till behandlad plåt.

MER OM PLÅTFASAD TÄCKFÄRG

Plåttak aqua

Vattenburen halvmatt täckfärg för plåttak och plåtdetaljer. Vid målning på metallrena underlag ska ytorna grundas med Alcro Metallprimer.

MER OM PLÅTTAK AQUA

Komplett täckfärg metall

En grund- och täckfärg som stoppar begynnande rost och skyddar mot ytterligare rostbildning. Passar utmärkt för järn och stål, t ex grindar och stuprör.

MER OM KOMPLETT TÄCKFÄRG METALL

Mekanlack Aqua

Mekanlack Aqua är en vattenburen blank täckfärg med god hållbarhet för målning av metall utomhus. Perfekt att använda både på stora och små ytor.

MER OM MEKANLACK AQUA

Metallprimer

En vattenburen metallgrundfärg som är avsedd för rostskyddsmålning på aluminium, stål och zink. Innehåller rostskydd som förhindrar uppkomst av rost.

MER OM METALLPRIMER

Roststopp grundfärg

Roststopp ger god vidhäftning till åldrad, omålad galvaniserad plåt, nya och åldrade stålytor samt till åldrade plåtytor. Är lämplig som grundfärg vid ommålning av plåttak.

MER OM ROSTSTOPP GRUNDFÄRG