Sluta aldrig måla! Färger och kulörer kan förändra det mesta och ge dina väggar, tak, fasad, uteplats, möbler och allt annat ett djup och ett nytt uttryck bara genom att använda några burkar färg. Färg gör att en sliten vägg vacker och välkomnande. Färger ger en fasad ett vacker och hållbart hus. Färg kan också göra att loppisfyndet ser både ny och stiligt ut. På denna del av vår hemsida hittar du grundläggande om färg och målning. Vi har delat in utfrån om du ska måla utomhus eller inomhus. Inspiration, fakta och produkter. Titta igenom det vi erbjuder och välkommen in i butiken så berättar vi mer om färger och kulörer.

Måla utomhus

Är det dags för utomhusmålning? Vi hjälper dig hela vägen. Med allt från rengöring och arbetsråd till uteplatsmiljöer och kulörval. Här kan du också läsa om tjänsten Fasadexperten.

» Läs om utomhusfärg

Måla inomhus

Här hittar du allt om målning inomhus. Du får hjälp med allt från inspiration, arbetsråd och produktval. Klicka så kommer du direkt till inspirerande tips om det senaste inom val av kulörer och ytor.

» Läs om inomhusfärg