VI HJÄLPER DIG HELA VÄGEN

Vi på Samuelssons ger dig inspiration, tips och praktiska råd för att hjälpa till att skapa vackra och hållbara hus. När lusten väcks hos dig, så finns vi i butiken för att hjälpa till. Vår uppgift är att göra det svåra – tryggt och enkelt för dig. Våra huvudleverantörer av färg är Alcro och Jotun / Demidekk samt Falu Rödfärg®.

Vi hjälper dig hela vägen – från tanke och ända fram till det nymålade huset. Välkommen in och berätta om dina planer.

Önskar du hjälp med hela jobbet, så finns våra målare till er tjänst!

Våra storsäljare för utomhusmålning

BESTÅ TÄCKFÄRG

Alcro Bestå täckfärg är ett fasadsystem som tar utomhusmåleriet till nya höjder. Den får ditt hus att se nymålat ut längre och är ett effektivt skydd mot fukt, kyla, sol och värme…
» Läs mer

BESTÅ FÖNSTERFÄRG

Alcro Bestå Fönstersystem är lättstruket och rinningssäkert. Produkten passar utmärkt för fönstermålning men också ytterdörrar, staket, utemöbler, fönsterluckor…
» Läs mer

ARKITEKT

Idag är trenden tydlig mot att helmatta fasadfärger mer och mer efterfrågas och används. Att måla om sitt hus handlar idag inte bara om funktion utan också om estetik…
» Läs mer

MODERN OLJEFÄRG

Alcros Modern Oljefärg är en lättmålad alkydoljefärg för omålat virke och ytor som tidigare är målade med alkydoljefärg…

VIRKE LASYRFÄRG

Alcro Virke är en lasyrfärg som är transparent och som tränger väl in i träet och ger en yta där träets naturliga ådring och struktur framträder tydligt. Dagens lasyrfärger har goda egenskaper vad gäller skydd mot uttolkning…
» Läs mer

TRÄOLJA

Alcros Träolja tränger djupt ner i virket och ger en fräsch vattenavvisande behandling som motverkar uttorkning och minskar uppkomsten av torrsprickor. Oljan är miljöanpassad.…
» Läs mer

DEMIDEKK ULTIMATE

Demidekk Ultimate bygger på Jotuns nära 40-åriga erfarenhet, som idag skyddar hundratusentals hus runt om i Norden. Demidekk Ultimate är baserad på AMA-teknologi – en unik kombination av alkydolja och akryl – vilket ger en suverän hållbarhet.

DEMIDEKK INFINITY

Jotun har utvecklat en helt ny och banbrytande teknologi och lanserar nu sin bästa utomhusfärg någonsin – DEMIDEKK Infinity. Jotuns egna tester i Skandinavien och externa tester i Florida av den nya patentsökta teknologin visar att DEMIDEKK Infinity ger en helt överlägsen kulör- och glanshållbarhet och håller ditt hus vackert länge med sin smutsavvisande yta.

JOTUN TREBITT

Jotun Trebitt är en oljelasyr för utvändigt trä för en naturligt vacker yta. En lacknaftalöst lasyr som är baserad på alkydolja som har mycket god förmåga att tränga in i träet. Den är förstärkt med UV-block för extra skydd mot det skadliga solljuset och behöver inte någon grundning.

ÖVRIGA UTOMHUSPRODUKTER…

I Alcros sortiment finns även Alcro Stugfärg, Täcklasyr, Puts för putsade fasader samt Sockel för hussocklar av sten/betong. Bland Demidekks populära produkter finns även Demidekks fönsterfärg, Täcklasyr, Trebitt oljelasyr och Demidekk Terasslasyr m.fl. Välkommen in i butiken så hjälper vi dig att hitta rätt färg för just ditt hus!

» Estetisk rådgivning
visar vad du ska tänka på när man väljer utomhusfärg och kulör till sitt hus. Hur olika kulörer kan upplevas på olika sätt beroende av omgivning, läge, väder m m.

» Teknisk rådgivning
berättar om systemmålning av utomhusfärg och av målning av olika delar av ditt hus. Här hittar du också allt om vår tjänst Fasadexperten.

» Måla fasad och fönster
visar på tips och råd för dig som funderar och planerar för att måla om utomhus. Fasad, sockel eller fönster.

» Uteplats
ger dig tips på hur din uteplats kan göras snygg och hållbar. Allt från hur du vårdar och sköter om olika underlag till hur du förskönar dina trädgårdsmöbler.

» Rengöring
är ett avsnitt som berättar om vad du behöver tänka på när du vill rengöra din fasad, uteplats m m. Praktiska råd och tips på produkter.

» Provmåla ditt hus
Provmåla ditt hem innan du målar på riktigt. Med Alcro Design kan du enkelt få en bild av hur ditt hem skulle kunna se ut i en annan kulör.

Läs, inspireras om utomhusfärg och varmt välkommen in i butiken och berätta om dina tankar och idéer. Tillsammans gör vi vår omvärld lite vackrare och hållbarare.