servalack1

Servalac / Snickerifärg

Servalac från Alcro är vårt ‘flaggskepp’ i form av en snickerifärg för trä & metall. Perfekt för möbler och lister inomhus. Finns i matt, halvblank och blank och kan blandas i all världens kulörer.
1 liter = ca 10 kvadrat

alcro-pashmina-samuelssons-fargbutik

Pashmina / Väggfärg

Pashmina är en fantastisk fin och mycket slitstark helmatt färgprodukt från Alcro för väggar inomhus. Den målas ofta i finrum, sovrum men även övriga rum där man vill ha en helmatt känsla.
1 liter = ca 6-8 kvadrat

sober-väggfärg-samuelssons-färgbutik

Sober och Tålig / Väggfärg

Alcro erbjuder även bl.a produkterna Sober och Tålig, som även dessa är fina väggfärger. Sober är en matt färg som passar bra i nästan alla rum. Tålig däremot är en något glansigare färg för tex. kök och tvättstugor.
1 liter = ca 5-8 kvadrat

jotun-lady-vaggfarg-samuelssons-fargbutik

LADY / Snickeri- & Väggfärg

Lady är ett produktmärke från Jotun som omfattar flera olika och mycket fina snickerifärger (Lady Supreme) samt väggfärger i alla de kulörer och glanser (Pure Color, Balance m.fl.).
1 liter = ca 8-10 kvadrat

INSPIRATION

Upplevelsen av en inomhusfärg kan variera med belysning och se helt annorlunda ut i dagsljus jämfört med glödlampsljus. Ytans karaktär har också betydelse för hur kulören uppfattas. Matta ytor ger mörkare intryck och blanka ytor, ger starkare kulörintryck.

Vi ger dig gärna råd och tips med stark betoning på idéer och inspiration. Vi har ambitionen att ta hand om och inspirera våra kunder till nya tankar om inomhusfärg och målning. Inspireras här på vår hemsida och titta in i butiken där vi berättar mer om kulörer, stilar och trender.

Alcro A1 är en inomhusfärg med delvis biobaserat bindemedel. 30 % av ingredienserna som brukar ha ett fossilt ursprung har ersatts med biobaserade ingredienser. Burken är dessutom till 50% tillverkad av återvunnen plast.

Under estetisk rådgivning har vi samlat ett antal moderna kollektioner av kulörer som alla håller hög kvalité. Här finns också en länk till Alcro Design där du själv kan “provmåla ditt hem”.

Vid teknisk rådgivning ger vi dig tips och råd hur du gör för att måla väggar, snickerier, golv och mycket mer om inomhusfärg.

Alcro-Studio-Bla-sovrum-_5
Alcro-Miami-Deco-vardagsrum_5
Alcro_Grona_drommar_stol _5

GLÖM INTE...

penslar-samuelssons-fargbutik

Penslar & rollers..

Vi erbjuder kvalitetspenslar från både Mäster, Embo och American Style samt olika rollers för olika typer av ändamål.

maskeringstejp-samuelssons-färgbutik

Maskeringstejp

För att få raka och skarpa linjer rekommenderar vi maskeringstejp. Den finns i flera olika utföranden för olika underlag. Den rosa för ‘ömtåligt’ material. Den blå för fönster och den gula för de flesta andra materialen.

målartvätt

Målartvätt

För bästa resultat skall man vara noga med att målartvätta innan målning sker. Nitors Målartvätt för inomhusmålning finns både som flaska (med och utan spraymunstycke) samt som smidig engångstvättduk.